7 Şubat 2016 Pazar

Sevgililer Günü için Hediye ve Öneriler





Herkese merhabalar :)
Malum sevgililer günü yaklaşıyor , planlar yapılıyor , hediyeler alınıyor. Sevgililer Günü , Anneler Günü gibi günler bana her zaman özel olmayan günler gibi gelmiştir . Bu yüzden böyle günlerde maddi değeri olan hediyelerden ziyade emek verilen , kendimizden bir şeyler katılmış manevi değeri olan şeylerin de yapılıp bu günlere özel bir anlam katmayı daha doğru bulmuşumdur. Bir yandan da böyle günlerin bazı hiç hediye almayan sevgili erkeklerimiz için şart olduğunu da ortada :) (umarım kimseyi kızdırmam :) )Söz konusu hediye almak olduğunda bence her zaman bir kadına hediye almak bir erkeğe hediye almaktan daha kolay çünkü kadınlar zaten istediklerini hep söylüyor ya da bir kadın bakımlıysa onu mutlu edecek seçenekler çok basit ve çoktur. en kötüsü bir ayakkabı ya da çanta almak bir kadını her zaman mutlu eder - tabi beğendiyse :) erkeklerin ise yanıp tutuştuğu çok şey olmuyor ne yazık ki biz kızlar da zorlanıyoruz biraz ama onlara da hediye beğendirmek kolay kabul :) Ben sizlere hem maddi hem de manevi bazı hediye ve sürpriz önerilerden bahsedeceğim , bunlardan bir çoğu da hem bir kadına hem bir erkeğe uyarlanabilir şeyler . Şimdi gelelim önerilere :

1) Herkesin bir wish list'i vardır : herkes muhabbet arasında söyler , ya da adı geçer , görünce beğenir vs. İşte bunlara dikkat edip notlar alın gerekirse unutmamak için , herkes cok istediği bir şeyin alınmasına mutlu olur. Hem garanti hediye ,beğenecek mi beğenmeyecek mi riski alınmamış oluyor . Hatta bir çok kızın yazılı bir alacak listesi bile vardır , akıllı beyler buna ulaşabilirler.Kızlar da laf arasında bunları öğrenebilirler.



2) Güzel Söz Kavanozu : Bir kavanoz hazırlayın , içine küçük küçük kağıtlara ister romantik cümleler ister yüzünüzü güldüren anılar isterseniz 'bugün bana ....... de' gibi notlar yazın . Bu tamamen sizin hayal gücünüze ve yaşanmışlıklarınıza kalmış bir şey , dilediğiniz gibi uyarlamak sizin elinizde:) bunun hazır satılanları var ama size özel olmasını istemez misiniz ? sıradan bir kavanoz bile işinizi görür isterseniz süsleyebilirsiniz de , önemli olan içine yazdığınız notlar ..





3) Erkek arkadaşınıza hiç çıkarmayacağı bir bileklik yapabilirsiniz : Bir bileklik almak kolay ama onu siz yaptığınızda çok daha anlamlı olur . üstelik yapımı çok kolay olanlar da var ; bu modelleri deri ile yapıp daha şık bir hale de getirebilirsiniz . İşte bir kaç model için link: 
https://www.youtube.com/watch?v=4_3JH0RNA_Y  
 https://www.youtube.com/watch?v=fYhWpDtZslc  
https://www.youtube.com/watch?v=ZnLNtkqWn_0        
                                
İnternette ismediğiniz kadar model için videolu anlatımı olan site mevcut :)





4) Kız arkadaşınıza sizi anlatan bir kolye/bileklik/anahtarlık alabilirsiniz : www.luzdemia.com  sizin yerinize yapıyor , siz sadece seçiyorsunuz :) üstelik çok şık ve hoş hazır modeller de mevcut




5) Fotoğraflarınızı küçük bir şekilde bastırarak albüm hazırlayın : hatta üzerlerine notlar ya da yorumlar da düşebilirsiniz . Ya da polaroid olarak bastırabilir veya www.sosyopix.com u ziyaret edip sevgilier gününe özel  ve bir çok güzel seçeneğe göz atabilirsiniz .                                                                

                                                                     
                    

6) O'na Özel Bir Kutu Hazırlayın : Bu benim en sevdiğim seçenek her özel günde . Çünkü içerisine ufak tefek de olsa istediğiniz bir çok şeyi koyabiliyor ve özel gününüzü daha anlamlı kılabiliyorsunuz . Kabul tek bir hediye almak daha kolay ama inanın böylesi daha heyecanlı oluyor :) Hazırlayacağınız kişi erkekse bir kitap , cüzdan , küçük araba ya da motosiklet , bir bileklik ya da saat , bir atkı-eldiven ,notlar,mektup... kısacası erkek arkadaşınızın hoşlanacağı bir çok şeyi koyabilirsiniz. Eğer kız              arkadaşınıza hazırlaycaksanız istediği bir makyaj malzemesi bir parfüm ya da vücut spreyi , onu mutlu edecek notlar , çikolata ,güzel bir kupa , kitap , cüzdan , aksesuar vb bir çok seçenek mevcut. tamamen sizin hayal gücünüze kalmış gerisi :)                                                                                                                     

                                                                                              

7) Sevgilinize her gece sarılıp uyuyabileceği bir peluş alabilirsiniz : Özellikle biz kızlar bu fikre asla hayır demeyiz , hele ki tatlı bir şeyse :)                                                                               


8) Evde kendiniz yemek yapmaya ne dersiniz ? : ister kadın olun ister erkek ne yaptığınızın da çok önemi yok, bir sofra hazırlayıp romantik bir akşam yemeğine ne dersiniz ? Birkaç mum sizi havaya sokacaktır. Sonrasında da güzel bir film koydunuz mu tamamdır . izlemeyenler için film önerim Sil Baştan ( Eternal Sunshine of the Spotless Mind) olacak.



Herkesin bir wish list'i vardır demiştik , bu da benimki :) 
1) Micheal Kors Sexy Amber : bu parfümün kokusu bir harika. hem ağır değil hem iz bırakıcı hem de etkileyici. Ve gerçekten değişik üstelik çok da bilinmeyen bir koku. Hayatımı bununla devam          ettirmek istediğim bittikçe alacağım için hep wish list'imde yer alacak :)  Parfüm arayışındakiler mutlaka denesin derim , pişman olmayacaksınız :)                                                                           
                                               


2) Benefit - the bronze of champions kit gift set : Benefit i gerek görünümleri gerek yapılarıyla makyaj yapan birçok kadın gibi bende seviyorum hatta bayılıyorum. bu kit ise inanılmaz kullanışlı en iyi ürünlerini de içeren ürünlerden oluşuyor.  



3) Zara - Sneakers : zamansız olan bu ürün artık günlük hatta şık kıyafetlerle bile kombinlenerek çok kullanışlı hale geldi , ayakkabı demiştik ya hani ,ayakkabı risk ,ama spor ayakkabı değil :)

Image 3 of SNEAKERS from Zara

Benden bu postluk da bu kadar , herkese sevgiler , sevgililer gününüz şimdiden kutlu olsun :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder